Onze activiteiten

Hou alvast 4 oktober vrij in je agenda:

Vanaf 10 uur ben je welkom in het buurthuis voor:

- een hapje en een drankje

- de voorstelling van de plannen van het nieuwe buurthuis

- een stand voor verbouwers waar we jullie bijstaan met raad ivm renovaties

- Onder voorbehoud: de (voorlopige) plannen van een Buurtpark waarbij we uiteraard ook jullie inbreng vragen

Kent u iemand die hulp nodig heeft of wil u zelf vrijwilliger zijn?

"Heb je hulp nodig ?
De stad bundelt alle hulpvragen.
Men kan mailen naar samenleving@geraardsbergen of bellen naar 054/43 44 20
Als we een geschikte vrijwilliger gevonden hebben, word je door hen gecontacteerd.
(Alles gebeurt strikt vertrouwelijk!)

Wil je zelf helpen ?
Help in de eerste plaats personen uit je directe omgeving. (Bij buren kan je bvb een briefje in de bus steken om je hulp aan te bieden).
Wil je nog meer doen, geef je dan op op als vrijwilliger. Ga hiervoor naar : www.facebook.com/solidairgeraardsbergen.
Ook initiatieven kunnen op die pagina gepost worden."

Laten we de solidariteit verspreiden, niet het virus...

Om de verspreiding van het virus snel in te dammen, raden de overheid en de medische experts sterk aan om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar hoe kunnen mensen zichzelf voeden en voorzien in hun meest belangrijke levensbehoeften terwijl ze thuis moeten blijven?

Zin om je buren een handje te helpen?

Sluit je aan bij deze beweging en stel aan je buren voor om voor hen de meest belangrijke boodschappen te doen.
Surf naar: